Pārdod savu auto pie mums!

🌐 Jebkura pārdošana internetā sākas ar efektīvu preces aprakstu, kvalitatīvām bildēm un finansēm. 💰

1️⃣. Par efektīvu pārdošanas tekstu sauc vispusēju preces īpašību aprakstu, kas ļauj klientam izvēlēties tieši Tavu preci. Sniegtai informācijai ir jābūt patiesai, taču nedrīkst aizmirst arī par konkurentiem. Pārdošanas tekstam jābūt īsam, konkrētam, interesantam. Tieši šādam pārdošanas tekstam ir izredzes piesaistīt pircēja uzmanību. Cīņā par pircēja uzmanību, pareizi ir izmantot profesionālus, vairākās valodās sastādītus pārdošanas tekstus, bez gramatiskām kļūdām.

2️⃣. Profesionālas bildes spēj piesaistīt pat visprasīgākā un kritiski noskaņota klienta uzmanību. Bildēm ir jābūt ideālām, tieši tādam pašam kā Tava prece. Tā taču ir vislabākā, vai nē? :)

3️⃣. Lielākā daļa pircēju, transportlīdzekļu iegādei, izmanto piesaistīto finansējumu - kredītu vai līzingu.  Finanšu instrumentu meklējumos izdevīgāk ir izmantot zinošu profesionāļu pieredzi. Katrs liekais eiro vai divi, klienta ikmēneša maksājumā var pārvērsties par pārmaksāto tūkstoti (EUR 💶) termiņa beigās. Tāpēc, ir svarīgi palīdzēt klientam saņemt labāko piedāvājumu no kreditora.

Ko piedāvājam mēs? 📄 🖊

Efektīvu pārdošanas tekstu (ar tulkojumu krievu/angļu valodās) - 3 EUR;

Satriecošu fotosesiju Tavam auto Rīgā vai Jelgavā - 25 EUR;

BEZMAKSAS - Sludinājuma izvietošanu mūsu mājaslapā;

BEZMAKSAS - Iespēju Tavam klientam pieteikties finansējumam attālināti;

BEZMAKSAS - Tava klienta konsultēšanu kreditora izvēlēs jautājumā;

BEZMAKSAS - Kredīta vai līzinga noformēšanu Tavam klientam attālināti vai klātienē.

MĒS MAKSĀJAM 💶 TEV komisiju 1% (viena) procenta apmērā no finansējuma summas, ja Tavs klients noformēs darījumu izmantojot mūsu pakalpojumus.

Bet svarīgākais - Tavs auto tiks realizēts! 🚘 👉 💶

Iespaidīgi? Tad piesakies 📲 jau tagad* -  spied šeit ->👆 PIETEIKTIES 👆

*Tavs finanses24.com